Muishandtekening mogelijk

Voor sommige ondertekenaars is het ondertekenen middels betrouwbare authenticatie en een muisklik niet voldoende. Men wil het gevoel hebben nog 'echt' te ondertekenen. Een muishandtekening biedt dan soelaas. Vanwege deze behoefte bij verschillende partners en eindgebruikers heeft Zynyo de muishandtekening ingevoerd in haar systeem.

Zynyo muishandtekening instellen

Zynyo muishandtekening zetten

De Zynyo muishandtekening is optioneel voor iedere ondertekenaar in te stellen. Bij het instellen van de authenticatie kan de optie tot de muishandtekening worden gekozen. Wanneer dit in wordt geschakeld móet de ondertekenaar een muishandtekening zetten.

De ondertekenaar kan vervolgens zelf in het te ondertekenen document de muishandtekening plaatsen. Ook is het mogelijk om desgewenst een afbeelding te gebruiken.


 

Tekenomgeving volledig mobiel

Sinds de laatste update (v3.0) is de ondertekenomgeving volledig compatible met alle mobiele devices zoals tablets en mobiele telefoons. Ook het zetten van de muishandtekening kan via mobiele apparaten worden gedaan. Met deze ontwikkeling is digitaal ondertekenen nog gemakkelijker en breder inzetbaar geworden voor alle ondertekenaars.

Zynyo mobile compatible


 

Single page tekenomgeving

Het doorlopen van de tekenomgeving is sterk verbeterd. Daar waar eerst een aantal schermen doorlopen moesten worden door de ondertekenaars, is in de nieuwe tekenomgeving gekozen voor een single page design. Hiermee is het voor ondertekenaars duidelijker in welke stap van het ondertekenen zij zich bevinden. Ook is het makkelijker om stappen terug te zetten in het gehele ondertekenproces.

Zynyo single page desigh