Partners

Om u altijd de beste dienstverlening te kunnen bieden werkt Zynyo voortdurend aan het realiseren van nieuwe koppelingen. Hieronder een overzicht van bestaande koppelingen en partners.

Onze software kan eenvoudig worden geïntegreerd in diverse toepassingen en softwarepakketten.
Hieronder een overzicht met de bestaande software partners van Zynyo.

Axians
Axians is het ICT merk van VINCI Energies wat staat voor innovatie in digitale transformatie, the best of ict with a human touch.
Website
SharePoint
Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.
Website
Zaaksysteem.nl
Digitaal platform voor de (semi-) overheid om makkelijker, sneller en beter te werken. Veilig en schaalbaar, volledig zaakgericht werken en open source.
Website
Centric
Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services.
Website
KPN API Store
Het gebruik van gestandaardiseerde, open source en geteste Application Programming Interfaces (API's) is de snelste en meest effectieve manier om voorop te blijven lopen.
Website
Digiraadhuis
Digiraadhuis is de eerste cloudgebaseerde totaaloplossing die zeer eenvoudig alle keteninformatie realtime verbindt, processen regisseert en werkzaamheden delegeert.
Website
NLX
Met NLX kunnen organisaties eenvoudig data uitwisselen. Overheden kunnen hiermee aan de nieuwe privacywetgeving voldoen en burgers meer inzage in hun gegevens geven.
Website
SAP
AP levert software voor iedere Line of Business, zodat verschillende applicaties naadloos op elkaar aansluiten.
Website
Omnimap
Omnimap helpt innovaties te versnellen en disruptie te beheersen door ecosystemen te verbinden en processen te orkestreren over waardeketens heen.
Website
A-Real-Solution
A-Real-Solution helpt organisaties met bedrijfssoftware en automatiseringsoplossingen - op een manier zoals we zelf ook geholpen willen worden.
Website
SoftwareONE
SoftwareONE helpt met software- en cloudtechnologie-oplossingen klanten toegevoegde waarde te halen uit hun IT-omgeving en begeleiden ze bij hun digitale transformatie.
Website
Decos
Met het nieuwe JOIN Signing Platform kun je eenvoudig documenten ondertekenen met een digitale handtekening.
Website

Ook partner worden?

Wilt u verantwoord digitaal ondertekenen integreren in uw software en partner worden van Zynyo? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op +31(0)88 00 287 00, stuur een mail naar contact@zynyo.com of vul onderstaand formulier in. We nemen dan per ommegaande contact met u op. Wilt u eerst ons platform eens gratis en vrijblijvend uitproberen? Dat kan ook. Sluit dan middels onze API aan op het Zynyo platform.

Contactformulier

* Deze velden zijn verplicht.