Onderteken contracten vanuit Kolibri via Zynyo met de hoogste zekerheid

6 augustus 2021

Onderteken contracten vanuit Kolibri via Zynyo met de hoogste zekerheid

Zeg vaarwel tegen het onnodig printen, ondertekenen en inscannen van documenten en contracten! Werk efficiënter en klantvriendelijker met digitaal ondertekenen van ZYNYO, dé ondertekenoplossing binnen de makelaardij.

Digitaal ondertekenen met Zynyo vanuit Kolibri

Met de integratie van ZYNYO in Kolibri kan je alle documenten eenvoudig en rechtsgeldig digitaal laten ondertekenen. Digitaal ondertekenen via ZYNYO is snel, efficiënt en betrouwbaar. Via het platform van ZYNYO, vertrouwd door notarissen, hypotheekverstrekkers en de makelaar brancheorganisaties VBO en NVM, zijn al duizenden woning verkoopcontracten ondertekend. Naast ondertekenen biedt ZYNYO ook de mogelijkheid van online identificeren, waar eenvoudig en efficiënt voldaan kan worden aan KYC-verplichtingen (geen risico meer met een papieren kopie of scan van een ID-bewijs).

Het platform van ZYNYO voldoet aan de Nederlandse en Europese (eIDAS) wetgeving en de hoogste privacy- (AVG) en veiligheidseisen. Alle niveaus van digitaal ondertekenen, gewoon, geavanceerd en gekwalificeerd, zijn binnen de Signingservice van ZYNYO beschikbaar. Voor alle documenten heeft ZYNYO de juiste oplossing, bijv. koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, OTD koop en verkoop, vragenlijsten of de lijst van zaken.

Kenmerken ZYNYO platform:
• Veelzijdigheid aan ondertekenmogelijkheden
• Online identificatie via bank (o.a. iDIN), paspoort app of eID (elektronische identiteit)
• Volledig Nederlands platform en helpdesk
• Gratis proefaccount en flexibele abonnementen

Hoe werkt het?
Met de Kolibri App van ZYNYO verstuur je vanuit Kolibri eenvoudig documenten ter ondertekening. Alle benodigde gegevens worden uit de Kolibri applicatie opgehaald om het ondertekenverzoek te versturen, de aanbieder hoeft alleen aan te geven met welk middel de ondertekenaar moet ondertekenen (bijv. muiskrabbel, SMS, iDIN of eID). Na het versturen van het ondertekenverzoek ontvangen de ondertekenaars een e-mail met een link naar een beveiligde omgeving waar deze documenten gelezen en vervolgens digitaal ondertekend kunnen worden. Hier is geen speciale app of software voor nodig en kan op elk device (mobiel, tablet, laptop of ander apparaat). De aanbieder van het document wordt op de hoogte gehouden van de status en de voltooiing van de ondertekening. Na ondertekening wordt het document, met een Akte van Ondertekening, in de relatie- en objectdossiers opgeslagen. De Akte van Ondertekening bevat de audit trail waarin alle acties en kernmerken van de ondertekenaars zijn vastgelegd (naam, datum ontvangst / ondertekening en authenticatie middel). De ondertekenaars ontvangen het ondertekende document automatisch via e-mail.

Waarom Zynyo ?
Zynyo is de enige aanbieder die het hoogste identificatie middel Vidua van de NVM ondersteunt via haar platform. Het platform van Zynyo geeft makelaars een veelheid aan functionaliteiten zodat administratieve processen soepel afgewikkeld kunnen worden.

Probeer ondertekenen vanuit Kolibri, geheel vrijblijvend, een maand gratis uit!

Bel ons op +31 88 00 287 00, stuur een mail naar contact@zynyo.com of vul onderstaand formulier in. Wij zullen dan per ommegaande contact met u opnemen.