TIO Hogeschool

TIO Hogeschool Transformeert Ondertekenprocessen met Zynyo

TIO Hogeschool heeft met succes ondertekenprocessen geoptimaliseerd met behulp van Zynyo, dit in samenwerking met Exact partner A-Real Solutions. Deze digitale transformatie heeft de bedrijfsprocessen aanzienlijk verbeterd en heeft geleid tot een hogere efficiëntie en veiligheid.

Een groep studenten die plezier hebben met smartphones na de les.

Koppeling met Exact Synergy

Het digitaliseren van ondertekenprocessen van documenten in Exact Synergy was een cruciale stap om de efficiëntie van de bedrijfsvoering van TIO Hogeschool te verbeteren. De naadloze koppeling van Exact Synergy met het Zynyo-platform betekent dat onze gebruikers nu documenten kunnen ondertekenen zonder de vertrouwde omgeving van Exact Synergy te verlaten. 

Ondertekening met identificatie

Bij TIO Hogeschool hebben we een ondertekenproces geïmplementeerd waarbij een verplichte paraaf op elke pagina in het document wordt gecombineerd met een extra identificatie van de ondertekenaar. Een verificatiecode wordt verzonden naar het mobiele telefoonnummer van de ondertekenaar en wordt door Zynyo gevalideerd voordat de ondertekening wordt afgerond. 

Veilig en rechtsgeldig

Met behulp van de integratie van A- Real Solutions worden ondertekenaars uitgenodigd om documenten binnen de beveiligde omgeving van Zynyo te bekijken en te ondertekenen. De HR-afdeling maakt met name gebruik van Zynyo voor het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten. In dit proces is het essentieel dat ondertekening met een hoog niveau van zekerheid plaatsvindt. Alle ondertekeningsactiviteiten worden vastgelegd in een nauwkeurige audit trail, die wordt toegevoegd aan het oorspronkelijke document. 

Voordelen TIO Hogeschool

TIO Hogeschool heeft aanzienlijk efficiëntere onderteken- en archiveringsprocessen gerealiseerd, die nu slechts enkele minuten in beslag nemen. Bovendien is er altijd direct inzicht in de status van ondertekening binnen Exact Synergy, en worden alle ondertekende documenten onmiddellijk opgeslagen in de eigen omgeving. 

Het gebruik van Zynyo heeft niet alleen de workflow geoptimaliseerd, maar ook de beveiliging en naleving van normen voor (digitale) ondertekening versterkt.  

We kunnen ook meer vertellen over onze partnership met SURF market en de aansluiting met SURF context

Voor extra informatie over onze samenwerking met SURF hebben wij een webinar beschikbaar voor iedereen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u soortgelijke voordelen voor uw organisatie realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Zynyo uw digitale ondertekenprocessen kan optimaliseren.