Opbouw prijsstructuur

De prijsstructuur voor de Zynyo Producten

Bij Zynyo geloven we sterk in een partnerschap met onze klanten en daar hoort een eerlijke prijsstructuur bij. Daarom betalen organisaties bij ons alleen voor de daadwerkelijke diensten die ze gebruiken, zonder dat ze vastzitten aan hoge maandelijkse kosten.  

De vergoedingen voor de Zynyo signingservice omvatten de volgende componenten: opzet en inrichting, abonnement gekozen applicatie en de verbruikskosten. 

Tevreden klant met laptop in handen

Prijs structuur

Om een duidelijk overzicht te geven in hoe onze kosten zijn opgebouwd ziet u hieronder in 3 stappen hoe de kosten tot stand komen. De vergoedingen voor de Zynyo signingservice bestaan uit de volgende elementen: opzet en inrichting, abonnement en verbruikskosten.

1. Opzet & inrichting

We creëren een Klantaccount op onze signingservice en passen de e-mailtemplate aan in de huisstijl van de klant. Ons supportteam biedt een introductie van de Applicatie. 

2. Abonnement

Een maandelijkse vergoeding dekt het gebruik van de applicatie voor de gehele organisatie. We bieden verschillende types applicaties voor organisaties van diverse groottes, zowel zelfstandig als geïntegreerd in partnersystemen (zie daarvoor onze Producten). 

3. Verbruikskosten

Kosten worden per handtekening in rekening gebracht, gebaseerd op daadwerkelijk gebruik. We rekenen ook aanvullende verbruikskosten voor identificatie van de ondertekenaar via derde partijen indien daar gebruik van wordt gemaakt (denk daarbij aan SMS-TAN of iDIN). 

Met onze webapplicatie (voor kleine organisaties of teams) kan je al beginnen met digitaal ondertekenen vanaf €50 per maand (onbeperkt aantal gebruikers). Daarbij is er ook geen beperking in de identificatie of authenticatie middelen die gebruikt kunnen worden.  

Voor grotere organisatie verkennen wij graag samen de wensen om een specifiek aanbod te kunnen doen. 

Gelijk beginnen?

Ontdek de mogelijkheid om zelf het onboardingproces te doorlopen via de onderstaande knop. Door dit zelfstandig te doen, krijg je directe toegang tot onze services en bespaar je ook nog op de eenmalige kosten voor opzet en inrichting. 

Bespaar met Zynyo

Onze prijsstructuur biedt transparantie en is klant vriendelijk. De verbruikskosten zijn bovendien slechts een fractie de kosten voor een fysieke (natte) handtekening. Door over te stappen op digitale ondertekening besparen organisaties aanzienlijk. Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Gebruik onze rekenmodule om te zien hoeveel jij kan besparen! 

Begin direct met ondertekenen via Zynyo

Neem vandaag nog contact met ons of plan direct een demo!