ZLM verzekeringen

Verzegel je polissen gemakkelijk en snel met Zynyo

ZLM Verzekeringen is dé verzekeringsmaatschappij voor particulieren en ondernemers in Zuid-Nederland die op zoek zijn naar betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige verzekeringen. Bij ZLM Verzekeringen staat persoonlijke aandacht en uitstekende service hoog in het vaandel.

De uitdaging

Als onderdeel van de ZLM ambitie om continue de service te verhogen heeft ZLM een klant portaal beschikbaar gesteld waardoor de klant altijd direct toegang heeft tot al haar gegevens en verzekeringen. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de communicatie digitaal te laten verlopen en geen brieven meer te ontvangen. Sinds 22 februari 2017 is het verplicht om bij het digitaal verstrekken van polissen deze van een digitale organisatie zegel te voorzien. ZLM kwam voor deze uitdaging te staan en was op zoek naar een geschikte partij die dit kon verzorgen. 

“Korte lijnen en mede daardoor zeer tevreden over de samenwerking. Van initiatie tot realisatie was alles perfect geregeld!”

— Projectleider, ZLM

De oplossing

Zynyo biedt hiervoor de perfecte oplossing. Door een eenvoudige integratie met het platform van Zynyo worden polissen voorzien van een (gekwalificeerd) digitaal zegel van ZLM inclusief een officiële tijdstempel. De documenten worden geautomatiseerd aan Zynyo verstrekt en terug gestuurd. Zynyo biedt daarbij ook de optie om documenten binnen de klant eigen omgeving te verzegelen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een demo aan of neem contact met ons op