Webapplicatie

Optimaliseer uw bedrijfsvoering met de Zynyo webapplicatie

Zynyo Webapplicatie

De Zynyo-webapplicatie maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk elk document digitaal te ondertekenen, volledig volgens de Europese wetgeving, zonder afhankelijk te zijn van langdurige papieren processen. De webapplicatie digitaliseert allerlei goedkeuringsprocessen en biedt de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote organisaties of afdelingen binnen grote bedrijven. Voor grotere organisaties bevelen wij de DTM aan.

Veiligheid

Bespaar tijd en verhoog een veilige afhandeling door gemakkelijk de status te bekijken van beveiligde documenten. De applicatie biedt de mogelijkheid om meerdere ondertekenaars zowel intern als extern te laten ondertekenen. Plaats eenvoudig met je muis of vinger (bij touch screen) je handtekening krabbel op het document. Bovendien kan het ondertekenproces worden uitgebreid met een extra controle om meer rechtszekerheid te krijgen; door middel van twee-factor authenticatie of identificatie (zie daarvoor ook onze eID diensten).

Het ondertekenproces

Nadat alle ondertekenaars het document hebben geaccordeerd wordt er door Zynyo een ‘Akte van Ondertekening’ aan het document toegevoegd met daarin de audit trail van de ondertekenacties. Vervolgens wordt het document digitaal verzegeld met het PKI-certificaat van Zynyo. Na afronding van het ondertekenproces ontvangen alle ondertekenaars het digitaal getekende document per e-mail

De webapplicatie ondersteunt alle 3 de niveau’s van digitaal ondertekenen: (1) eenvoudig, (2) geavanceerd en (3) gekwalificeerd. U kunt per document kiezen welk niveau u wenst te hanteren. Of u limiteert te opties en bepaalt voor uw organisatie welk niveau en middel uw ondertekende documenten vereisen.

Onze webapplicatie biedt u de volgende functionaliteiten zoals bijvoorbeeld:

  • Overzicht openstaande en verwerkte documenten
  • Ondertekenproces annuleren
  • Direct een herinnering sturen
  • Status openstaande documenten (geopend, gelezen, gevalideerd, ondertekend)
  • Status verwerkte documenten (ondertekend, geannuleerd, verlopen)
  • Automatische herinneringen
  • Document en Akte van ondertekening samenvoegen of scheiden

Door de vele functionaliteiten van het platform heeft de verzender continue inzicht en controle over het proces. Dit kan any place, any time and any device.

Ervaar zelf het gemak van de webapplicatie

Vraag een demo aan of maak zelf je account aan!