Signing services

Breidt uw eigen ondertekendiensten uit met onze geavanceerde en/of gekwalificeerde elektronische handtekening

Zynyo maakt het mogelijk om de door u ontwikkelde signing software te koppelen aan ons platform zodat uw klanten kunnen beschikken over geavanceerde en/of gekwalificeerde digitale handtekeningen.

U koppelt uw systemen aan onze stempelmachine en Hardware Security Module (HSM). U kunt dan ondertekenen met Zynyo's organisatiegebonden PKI Overheidscertificaat, met uw eigen organisatiegebonden PKI certificaat of met de persoonsgebonden PKI certificaten van úw klanten. Ook voor organisaties die zelf een signing service willen ontwikkelen, maar niet de investering willen doen voor de infrastructuur, kan deze optie zeer interessant zijn.

Aansluiten op ons platform is erg eenvoudig en gebeurt middels onze API. Uiteraard ondersteunen wij u bij de integratie, desgewenst met een expert bij u op lokatie. We spreken met u vaste tarieven af voor het gebruik van ons platform en onze supportafdeling helpt u snel en adequaat wanneer er calamiteiten zijn. Zynyo heeft geen contact met uw klanten noch uw gebruikers. Zo blijft u grip houden op uw klanten en uw relaties.

Zynyo is de ideale signing-service-partner voor geavanceerde en gekwalificeerde digitale handtekeningen. Met Zynyo biedt u een hoge kwaliteit dienstverlening tegen lage kosten. Daarnaast voldoet u met Zynyo te allen tijde aan de vigerende wet- en regelgeving (eIDAS, BW, Telecommunicatiewet, Pades, Xades).

Let op! EU PKI-certificaat verplicht!

Volgens Europese wetgeving (eIDAS) moet bij gekwalificeerde en geavanceerde elektronische handtekeningen gebruik worden gemaakt van PKI certificaten die in de Europese Unie zijn uitgegeven. Let hierop bij de keuze van uw signing service partner.

Zynyo heeft Nederlandse PKI certificaten en voldoet daarmee aan de eIDAS verordening.

Mogelijkheden met Zynyo

Zynyo voor signing service aanbieders biedt u het volgende:

  • Mogelijkheid gekwalificeerde- en geavanceerde digitale handtekeningen aan te bieden
  • Snelle implementatie
  • Ondersteuning bij implementatie (desgewenst op locatie)
  • Koppeling via SOAP API
  • Hoge kwaliteit infrastructuur (> 1700 transacties per seconde)
  • Vaste lage kosten
  • 24/7 support
  • Uitbreidbaar met gekwalificeerde Timestamp
  • Indien gewenst kunt u ook de module signing service of een user interface afnemen

Mogelijkheden met Zynyo

Wilt u verantwoord digitaal ondertekenen integreren in uw software en partner worden van Zynyo? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!