PKIo CloudHosting

Overal zonder extra hard- en software digitaal gekwalificeerd ondertekenen

Zynyo is de eerste signing service in Nederland die gekwalificeerd ondertekenen kan aanbieden vanuit de cloud.

Dit betekent dat naast de software voor digitaal ondertekenen ook de essentiële PKIo of PKIoverheid beroepscertificaten in de cloud kunnen worden gehost. Certificaathouders hebben hierdoor de mogelijkheid om via een internetverbinding overal en zonder extra hardware en software gekwalificeerd digitaal te ondertekenen.

Gemak dient de mens

De meerderheid van certificaathouders vertrouwt op een USB-stick of smartcard met het certificaat erop. In bepaalde gevallen is er zelfs speciale software en hardware aangeschaft, bekend als een HSM. Met Zynyo PKIo CloudHosting is alle rompslomp met USB-sticks, smartcards en kostbare, complexe hardware verleden tijd.

Bovendien verkrijgt u hiermee niet alleen de mogelijkheid tot eenzijdig gekwalificeerd digitaal ondertekenen, zoals bij het gebruik van een USB-stick en smartcard, maar kunt u ook geavanceerd en gekwalificeerd ondertekenen in één document.

PKIo Cleverbase

Voordelen Zynyo PKIo CloudHosting

Er zitten verschillende voordelen aan het hosten van PKIoverheid beroepscertificaten in de cloud. We hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

  • Ondertekenen zonder speciale hardware of software
  • Geen gedoe met USB sticks of smartcards
  • Meerdere niveaus handtekeningen op één document (bij gebruik USB stick en smartcard is alleen enkelzijdig ondertekenen mogelijk)
  • Gekwalificeerd en geavanceerd ondertekenen in één document

Interesse in Zynyo PKIo CloudHosting?

Heeft u interesse in Zynyo PKIo CloudHosting of vragen over gekwalificeerd digitaal ondertekenen in de cloud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op +31 88 00 287 00, of stuur een mail naar contact@zynyo.com.