PKIo CloudHosting

Overal zonder extra hard- en software digitaal gekwalificeerd ondertekenen

Zynyo is de eerste signing service in Nederland die gekwalificeerd ondertekenen kan aanbieden vanuit de cloud.

Dit betekent dat naast de software voor digitaal ondertekenen ook de benodigde PKIo of PKIoverheid beroepscertificaten in de cloud gehost kunnen worden. Certificaathouders kunnen daarmee via een internetverbinding overal en zonder extra hardware en software gekwalificeerd digitaal ondertekenen.

Gemak dient de mens

De meeste certificaathouders maken gebruik van een USB stick of smartcard met daarop het certificaat. In sommige gevallen heeft men hiervoor zelfs speciale software en hardware aangeschaft (een zogenoemde HSM). Met Zynyo PKIo CloudHosting heeft u geen gedoe met USB sticks, smartcards of dure en complexe hardware.

Tevens beschikt u dan over digitaal ondertekenen waarbij u niet alleen eenzijdig gekwalificeerd digitaal kunt ondertekenen, zoals bij gebruik van een USB stick en smartcard, maar ook geavanceerd en gekwalificeerd kunt ondertekenen in één document.

PKIo Cleverbase

Voordelen Zynyo PKIo CloudHosting

Er zitten verschillende voordelen aan het hosten van PKIoverheid beroepscertificaten in de cloud. We hebben er een aantal voor u op een rij gezet:
 

  • Ondertekenen zonder speciale hardware of software
  • Geen gedoe met USB sticks of smartcards
  • Meerdere niveaus handtekeningen op één document (bij gebruik USB stick en smartcard is alleen enkelzijdig ondertekenen mogelijk)
  • Gekwalificeerd en geavanceerd ondertekenen in één document

Interesse in Zynyo PKIo CloudHosting?

Heeft u interesse in Zynyo PKIo CloudHosting of vragen over gekwalificeerd digitaal ondertekenen in de cloud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op +31 88 00 287 00, of stuur een mail naar contact@zynyo.com.