Digitaal ondertekenen in uw organisatie

Met de signing services van Zynyo maakt uw organisatie veilig en betrouwbaar gebruik van digitale handtekeningen

Met Zynyo kan uw organisatie veilig en betrouwbaar gebruik maken van digitale handtekeningen. Zowel geavanceerde digitale handtekeningen als gekwalificeerde digitale handtekeningen. U kunt het gebruiken naast uw bestaande software of integreren in de bestaande software. U gebruikt in het eerste geval een document management applicatie welke gekoppeld is aan de Zynyo signing services. In het tweede geval wordt onze signing service gekoppeld aan uw software middels onze API. Uiteraard ondersteunen wij u bij de integratie van onze signing services. Wij trainen uw medewerkers in het gebruiken van digitale handtekeningen.

Zynyo heeft het meest veilige en betrouwbare platform in Nederland voor digitale handtekeningen. Het volledig redundante platform is in Nederland ontwikkeld en wordt gehost in Nederlandse datacenters die voldoen aan alle gestelde certificeringseisen. De data wordt verwerkt in een HSM met FIPS level 3, hetgeen het hoogste niveau is voor IT-oplossingen in beveiligde omgevingen. Het platform heeft een zeer hoge beschikbaarheid en kan grote volumes digitale handtekeningen verwerken, tot wel 6.000.000 handtekeningen per uur. Hierdoor zijn er geen wachttijden bij het verwerken van handtekeningen. Het platform heeft een flexibele configuratie zodat er snel op de individuele wensen van klanten kan worden ingespeeld. Er kan daardoor tevens adequaat worden ingespeeld op veranderende wet- en regelgeving. Het platform is zo ingericht dat er gebruik kan worden gemaakt van alle beschikbare en betrouwbare authenticatiemiddelen.

Faciliteren van efficiƫnt ondertekenproces

Het platform van ZYNYO faciliteert het ondertekenproces waardoor makkelijk, snel en met zekerheid documenten ondertekent kunnen worden. Door de vele functionaliteiten van het platform heeft de verzender continue inzicht en controle over het proces en kunnen zowel interne als externe ondertekenaars met uiteenlopende authenticatie middelen documenten eenvoudig ondertekenen. Dit kan any place, any time and any device.

Akte van Ondertekening

Ondertekende documenten worden voorzien van een Akte van ondertekening, een zogenoemde 'audit trail'. In deze akte zijn alle stappen van het ondertekenproces vastgelegd; wie heeft wanneer welke actie ondernomen. Deze akte (en het ondertekende document) wordt onweerlegbaar vastgelegd door die te verzegelen met de eSeal van Zynyo. Dit geeft partijen de garantie dat het document niet tussentijds is gewijzigd.

Voordelen Zynyo

Zynyo signing service biedt de volgende voordelen:

  • Meest veilige en betrouwbare platform van Nederland
  • Geavanceerde en gekwalificeerde digitale handtekeningen
  • Compliant aan actuele wetten en internationale afspraken
  • Lage kosten o.b.v. werkelijk gebruik
  • 24/7 support
  • Snelle implementatie
Zynyo Infographic - Document Signing Process

Hoe werkt het?

 

Digitaal ondertekenen in eigen beheer

Wilt u verantwoord digitaal ondertekenen in eigen beheer in uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op +31 88 00 287 00, stuur een mail naar contact@zynyo.com of vul onderstaand formulier in. Wij zullen dan per ommegaande contact met u opnemen.