Gekwalificeerd ondertekenen in de cloud

Gemakkelijk én 100% betrouwbaar

Gekwalificeerd ondertekenen in de cloud: gemakkelijk én 100% betrouwbaar
Kom alles te weten over digitaal ondertekenen en identificeren volgens de strengste veiligheidseisen. In dit webinar behandelen we samen met onze partner Cleverbase de verschillende niveaus van identificatie, authenticatie en ondertekenen. We praten over het belangrijkste voordeel van gekwalificeerd ondertekenen: eenvoudigere processen met een handtekening op het hoogste betrouwbaarheidsniveau.

---

Datum: Donderdag 21 januari
Tijd
: 16.30 - 17.00u (incl. Q&A)
Presentatie: Patrick Terranea (Zynyo), Jilles van Oossanen (Cleverbase)

 

Cleverbase App


Zynyo
Met ons cloud based platform versnellen, vereenvoudigen en verbeteren we het online identificeren en digitaal ondertekenen van overeenkomsten, op het hoogste niveau en volledig in lijn met de Europese wetgeving.

 

Cleverbase
Cleverbase is een Qualified Trust Service Provider (QTSP) onder eIDAS. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke oplossingen voor veilig digitaal ondertekenen, identificeren en inloggen op het hoogste betrouwbaarheidsniveau.

Sprekers


Patrick Terranea
Zynyo

 

Jilles van Oossanen - Cleverbase
Jilles van Oossanen
Cleverbase

Aanmelden

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, maar u kunt dit webinar als nog terugkijken door uw gegevens hieronder in te vullen. U ontvangt dan een email met daarin een link naar de opname van dit webinar. LET OP: het kan zijn dat deze mail in de spam folder terecht komt.