Nationale Notaris

Het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten kan ingewikkeld en hoogdrempelig zijn

Nationale Notaris is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren. Sinds de start op 1 januari 2013 groeide Nationale Notaris, ondanks de dalende markt voor notariële producten, zo snel dat eind 2015 meer dan 50 notarissen in heel Nederland hun diensten en service via Nationale Notaris aanbieden.

De uitdaging

Het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten kan soms bijzonder ingewikkeld en hoogdrempelig zijn. Nationale Notaris wil dit zo toegankelijk mogelijk te maken, onder andere door ervoor te zorgen dat je zelf overeenkomsten en/of testamenten kunt samenstellen.

De oplossing

Voor het afsluiten van een Onderhands Levenstestament (OLT) gebruikt Nationale Notaris Zynyo DTM (Document Transactie Manager) in de cloud. In samenwerking met onze partner CheckedID kan de OLT snel en tegen lagere kosten volledig online geautomatiseerd afgesloten worden.

Na de online bestelling van de OLT volgt de identiteit validatie en verificatie met de speciale app van CheckedID. Vervolgens wordt dit bekrachtigd door een geavanceerde digitale handtekening met de Signingservice van Zynyo. Door deze digitalisering kan de klant op elk moment en elke locatie een OLT afsluiten tegen lage kosten.

Waarom Zynyo?

Zynyo zet zich in voor de digitalisering in de juridische dienstverlening en biedt daarvoor innovatieve oplossingen op het gebied van identificatie, digitale ondertekeningen en andere diensten op het hoogst haalbare niveau. Deze zijn volledig in lijn met bestaande wet- en regelgeving.

Klaar voor Zynyo DTM?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie.